Convocatòria d'idees i projectes de les Indústries Culturals i Creatives

CERCAM EMPRENEDORS CREATIUS 

Presenta el teu projecte fins al 28 d’octubre, un dels projectes seleccionats podrà guanyar 500 €

Aquest concurs pretén donar suport a aquells projectes o idees de projecte que promoguin la innovació, la creativitat i l’emprenedoria dins els àmbits de la cultura, el turisme i/o les noves tecnologies.

Tens al teu abast un complet programa especialment dissenyat per acompanyar-te, donar-te les competències i networking que necessites per aconseguir les teves metes però sobretot esperem que trobis la inspiració en persones i experiències que tindràs l’oportunitat de conèixer.

Think up Culture! HUB Menorca forma part de la cinquena edició de Think up Culture!, programa promogut i co-finançat pel Ministeri de Cultura i Esports i que compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca. Think up Culture! arriba per segon any consecutiu a Menorca, després d’haver passat per Mallorca, Eivissa i Còrdova (Argentina).

No ho dubtis i participa, només 10 projectes seran els seleccionats per participar al programa que es durà a terme el 12 i 13 de novembre de 2018 al Museu de Menorca, és una estupenda oportunitat per concretar les teves idees!

Entre els 10 projectes seleccionats, un podrà guanyar un premi de 500 €.

Consulta les bases de la convocatòria

Formulari

Vols saber-ne més?

EL PROGRAMA

Hem dissenyat un complet programa dirigit als promotors dels projectes seleccionats en aquesta convocatòria que té per objectiu fonamental contribuir a la seva articulació i acceleració per aconseguir el nivell de maduresa òptim per ser presentats en a diverses convocatòries i patrocinadors i la recerca de finançament.

El programa de mentorització serà gratuït per als projectes seleccionats. Únicament, l’organització no podrà fer-se càrrec de les despeses derivades de l’assistència a la fase de mentorización presencial (transport, vols, hotels, manutenció…) que es farà a Menorca del 12 al 16 de novembre de 2018. Aquestes són les fases i continguts del procés d’acceleració i mentorització:

Tots al núvol: presentació del programa online per resoldre els dubtes dels participants

Pensa diferent: taller de creativitat

Una passa rera l’altra: gestió de projectes

On estan els diners?: Fonts de finançament públiques i privades

Som-hi!: Pla d’empresa

Qui està a l’altre costat?: Claus per presentar projectes a inversors

Un mentor només per a tu: Mentorització personalitzada

QUI ES POT PRESENTAR

Pot participar qualsevol persona física o jurídica que sigui promotora d’un projecte o idea de projecte.

Els projectes han d’estar relacionats amb l’àmbit Cultural i Creatiu i tenir alguna relació amb el turisme i/o les noves tecnologies. En qualsevol cas les idees o projectes han d’estar en una fase preliminar, és a dir el nivell de desenvolupament no ha d’haver aconseguit un nivell de maduresa per llançar-se al mercat.

Les persones físiques han de ser majors d’edat (18 anys), i poden aplicar de manera individual o grupal. Poden presentar-se projectes de totes les nacionalitats.

No ho oblidis! És important que aquesta idea o projecte tingui caràcter innovador, sigui creatiu, estigui lligat d’alguna manera a la cultura i la creativitat.

ENVIA’NS EL TEU PROJECTE

Pots presentar el teu projecte fins al el 28 d’octubre de 2018.

Els seleccionats s’anunciaran en aquesta web i tots els promotors dels projectes presentats rebran un correu electrònic notificant els resultats.

Qué has de fer per presentar un projecte?

a. Emplena un senzill formulari per donar-te d’alta que trobaràs a la web, on a part de les teves dades personals, et demanarem una descripció curta del teu projecte

b. Grava un video de dos minuts com a màxim, explicant d’una manera creativa i eloqüent la teva idea o projecte. És senzill, pots usar una càmera casolana, el teu webcam, o també el telèfon. Solament has d’assegurar-te que el so sigui bo i la imatge nítida, destaca els punts forts, si has identificat models de negoci i sobretot transmet de manera clara i veraç l’estat real del mateix

c. Envia’ns el vídeo i el formulari

d. Rebràs un correu de confirmació on t’assegurem que ho hem rebut tot correctament. És imprescindible completar els tres passos anteriors: formulari d’alta i vídeo. No s’acceptarà cap projecte fora d’aquesta via. És imprescindible acceptar les bases del concurs perquè el teu projecte sigui valorat

COM VALORAREM EL TEU PROJECTE

Una vegada finalitzat el termini, l’organització avaluarà cada video i formulari rebut sobre la base dels següents criteris de valoració:

Idea innovadora en l’àmbit de les ICC i ús de les noves tecnologies: 30%

Potencial en termes de desenvolupament econòmic, creació de treball, viabilitat i sostenibilitat del projecte: 30%

Potencial d’internacionalització: 10%

Experiència, formació i compromís dels promotors del projecte: 20%

Impacte crossectorial: 10%

DUBTES I PREGUNTES

L’equip de PowerHouse Hub treballem amb molta il·lusió i entusiasme i agraïm la teva confiança en enviar-nos el teu projecte.

Posa’t en contacte amb nosaltres si tens algun dubte, estarem encantades d’ajudar-te.
Escriu-nos a hola@powerhousehub.eu